Cite raya – 29 Syawal 1428H


Masa raya ada ambil banyak gambar tapi banyak yang tak cantik. Kebanyakan gambar Fahiem yang pakai baju melayu tak menjadi. Maklumla kamera tak canggih, jadi hasilnya pun kurang memuaskan. Nak edit, tak reti plak nak pakai adobe photoshop, belum sempat nak belajar lagi. Ada dah Acik Anis tunjukkan kat opis tapi tak pernah try buat sendiri. Tapi masa Acu nikah aritu, masih dalam bulan Syawal, kebetulan semua pakai baju Melayu, so Fahiem pun apalagi pakai jugakla baju Melayu Johor dia tu. Lengkap bersampin. So dapat jugakla snap gambar dia. Rasanya ni je gambar yang dalam kategori “boleh tahan” untuk dipublishkan dalam blog ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *