Cerita Raya dan Puasa (Lambat update..dah basi…….)



Sebenarnya dah lama nak update blog..tapi disebabkan tak jumpa card reader, so terperamla cite-cite masa puasa ngan raya tu..ni dah habis Syawal dah pun baru nak upload cite n gambar sekali.

Cite puasa 1 – Ayah teringin nak buat BBQ. So ayah pun buatla masa balik puasa kat umah Mak Tok aritu..macam mengidam plak ayah ni…Fahiem pun apa lagi enterprem la posing kat tempat bakar BBQ tu…Tengokla juadah buka puasa kami kat kampung…nyum nyum nyum….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *